La Copisteria

Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims
Copisteria Can Prims

Can Prims des de 1968

Can Prims és una de les botigues més arrelades a la ciutat i funciona des de l’any 1968. Sempre ha estat situada a la Muralla de la Presó, on hi ha l’edifici de la Presó.
És una botiga molt cèntrica, que està al rovell de l’ou de Mataró.

Som una empresa familiar que venim de ser fotògrafs professionals des de 1968, s’ha incrementat amb la copisteria, amb les màquines més modernes i pioneres amb el color, amb copies de plànols, plotejats i escanejats.

Continuem ja amb la quarta generació, donant el servei i professionalitat que hem anat aprenent generació amb generació, i amb la tecnologia més avançada del mercat i capacitats, per ser capdavanters, per oferir els nostres clients, que amb les anys ens afavoreixen, amb la seva confiança, com els més joves que troben el servei que ells mateixos han preparat i sortint d’aquí amb el treball acabat i satisfets.

Oferim tots els serveis de copisteria i cal d’estacar el nostre ampli servei d’enquadernacions , tan artesanals, com termo-impressió amb tapa dura, tapa tova, cosits, gravats , etc.

També oferim estampació de samarretes personalitzades, llibretes, punts de llibre, imans per la nevera, etc. Porta tu la foto o el dibuix i nosaltres t’ho personalitzem.

Ja tenim nou servei d’escanejats i copies de plànols a color, fotografies a color, patrons de puntes de coixí, etc, fins a 10mm de gruix.

Cal destacar també, oferir el millor servei, amb un plaç d’entrega ràpid, el temps el poses tú!!!

Contacte

 

Verificació

SEGUEIX-NOS!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Can Prims es suma a l'aturada general de demà dimarts 3 d'octubre , per tal de condemnar els fets d'ahir. ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  


COPISTERIA CAN PRIMS


C/ Muralla de la Presó, 21
08302 – Mataró, Barcelona
93 757 82 57
93 757 50 27
copisteria@primsquer.com

HORARI
De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Contacte Directions