La celebració tindrà lloc el 25 de maig a les 7.30 h de la tarda, davant de la botiga, a la mateixa Muralla de la Presó

La copisteria Can Prims celebra els 50 anys i ho fa amb una festa al carrer dedicada als clients i els amics. Música, copa de cava i pica-pica seran només el preludi d’una celebració que per part de la família vol ser sobretot un reconeixement per a totes les persones que han acompanyat la família des del 1968.

I és que aquesta copisteria no és només un referent en el camp de la papereria i la impremta, és també un lloc de trobada per a la gent que durant quatre generacions han confiat en el servei i les persones d’aquesta casa.

Només cal remuntar-se als orígens per recordar que Can Prims va començar com un negoci de fotografia professional. El negoci va evolucionar i aviat, exactament el 1968, la botiga es va omplir amb les màquines més modernes i pioneres de l’època, una dinàmica, la de la professionalització i la competitivitat, que s’ha mantingut fins avui.

Molt més que fotocòpies 

I en què es tradueix l’esforç de tots aquests anys? Doncs en fotocòpies, sí, però també en enquadernació, merchandising, personalitzacions de diferents productes, àlbums de fotos o la nova línia «Ai caram!» de productes amb icones de la ciutat i dites catalanes. Darrerament, a l’aparador hi hem pogut veure les primeres impressores 3D, un altre fet que constata que aquesta família no deixen mai de treballar, d’innovar i de comprometre’s amb la realitat que els envolta per oferir un servei inestimable a la ciutat.

Parlar de quarta generació és un signe inequívoc del savoir faire d’aquesta empresa. No és estrany, quan entres a Can Prims a demanar una fotocòpia o a comprar un retolador, veure treballant de valent avis, fills i nets. Aquesta és potser una de les imatges més característiques de la casa. De fet, si haguéssim de definir Can Prims amb poques paraules, probablement la majoria de clients estaria d’acord a fer servir l’expressió «empresa de confiança». Confiança en el terreny empresarial, però també en el terreny personal.

Des de la icònica porta que et portava escales amunt a la botiga antiga, al local actual situat a la mateixa Muralla de la Presó, han passat molts anys, moltes reformes i milers de persones. I si bé la digitalització està guanyant terreny, la capacitat d’aquesta empresa d’oferir un servei de ciutat continua aplanant el camí a una nova generació que de ben segur tirarà endavant un model de negoci basat en la confiança i la feina ben feta.