La copisteria Can Prims Mataró

Can Prims és una de les botigues més arrelades a la ciutat i funciona des de l’any 1968. Tot i la seva evolució i el canvi de local, sempre ha estat situada a la Muralla de la Presó, just davant de l’antic pati d’aquest edifici històric.

Can Prims és una empresa familiar que va començar amb la fotografia professional. En el 1968 es va complementar amb la copisteria que comptava amb les màquines més modernes i pioneres de l’època i que s’ha mantingut a la última fins a l’actualitat.

Som ja la quarta generació, donant el servei i la professionalitat que hem anat aprenent al llarg de tots aquest anys i que s’ha transmès de pares a fills. Seguim treballant dia a dia per tenir la tecnologia mes avançada del mercat i oferir el millor servei i atenció al client, convertint-nos així en un referent de la ciutat i en una empresa de confiança.

Actualment, a més a més d’oferir serveis de copisteria, oferim serveis d’enquadernació de treballs i tesis, merchandising per a empreses, personalitzacions de diferents productes, àlbums de fotos personalitzats i aquest any nou, una nova línia de productes amb icones de la ciutat i dites catalanes, la nova marca: Ai caram!

Us convidem, doncs, a indagar en el nostre web i descobrir la nostra nova botiga online. Benvinguts i endavant!