Arriba Nadal i comença la bogeria de compres, regals, menjar i també els moments especials per passar en família i amics.
A vegades triar regals diferents per a el Tió, els amics invisibles o les altres festivitats poden acabar posant-te el cap com un bombo.
Nosaltres et volem facilitar la vida i et donem algunes idees de regals originals, diferents i econòmics. Para la orella!

Tasses personalitzades

Les tasses són ideals per personalitzar perquè tan pots posar una frase original dedicada a la persona a qui li regales com una imatge bonica de la néta per poder regalar a l’avi o la iaia. Més informació AQUÍ.

Coixins personalitzats

Els coixins solen agradar molt als nens. Es poden personalitzar amb una foto d’ells o pots triar entre alguns models originals com els de la marca Ai caram!. Més informació AQUÍ.

Calendaris personalitzats

Els calendaris són un dels regals estrella per regalar a tota la família ja que es solen personalitzar amb fotos familiars o dels petits de la casa i és un regal útil, molt personalitzat i original. Més informació AQUÍ.

Clauers

Els clauers són molt sol·licitats per a amics invisibles i caga Tions. És un objecte molt personalitzable i força econòmic. A més al ser petit sempre es pot complementar amb algun altre objecte.

Productes temàtics

Hi ha productes que giren entorn a la ciutat i les seves figures: els nans, les diablesses, la Momerota, la família Robafaves o els castellers. Sota la marca Ai caram! Podeu trobar tota mena d’objectes com tasses, cantimplores, coixins, guardioles, etc. Tots aquest objectes tenen aquest motius impresos. Descobreix-los tots AQUÍ.

Llibretes personalitzades

D’estils de llibretes, en el món, n’hi ha moltes. Però és molt difícil trobar un lloc on puguis fer un llibreta personalitzada. Triar la mida i el paper del folrat de la llibreta és un luxe i a més és original. Dissenya la teva AQUÍ.

Àlbums personalitzats

Els àlbums de fotos són un regal ideal per a qui li agrada tenir les fotos ben guardades en un àlbum ben bonic. En aquest cas també es pot ser molt original ja que es pot triar la mida, acabat amb espiral o llom i el paper. Un regal únic fet a mà amb molta cura i amor. Dissenya el teu AQUÍ.